• Goedkope Fiets kleding Koop gratis verzending
 • HEADING_TITLE

  ZATERDAG 07 JULI, 2018 | TEXT_NEWS_RSS_FEED

  TEXT_ARTICLE_BY_LINE | TEXT_POST_COMMENT_2

  Alé Womans Jersey Graphics Formula 1.0

  Jersey met ergonomische pasvorm

  Gemaakt van super lichtgewicht materiaal met een maximum comfort

  Brede gripper aan de onderzijde die ervoor zorgt dat de jersey goed op zijn plek blijft zitten

  Achterzijde voorzien van 3 zakjes om iets mee te nemen

  Van Italiaanse afkomst, bestel een maat groter dan normaal

  Product van nagenoeg 100% Italiaanse afkomst. Alé heeft een mooie lijn kleding met voor ieder wat wils. Alé producten zijn ontwikkeld en getest in het nieuwe onderzoekslaboratorium dat verscheidene studies in de windtunnel heeft uitgevoerd om de aërodynamica te onderzoeken wat van groot belang is voor het bereiken van de beste prestaties , samen met het onderzoek gewijd aan de maximalisatie van lichtheid en comfort.

  De Ale PRR 2.0 Strada-bodywarmer is een thermische extra laag voor als hij niet helemaal koud genoeg is voor een volledig winterjack, maar je wilt nog steeds wat extra bescherming tegen de wind.

  Ale heeft niet minder dan acht gilets in zijn assortiment, die allemaal een iets ander doel dienen: met de Ale PRR 2.0 Strada-gilet is het Italiaanse merk de pocketloze, nauwsluitende thermische, niet-verpakbare route afgegaan.

  Bouw

  Ale zegt dat het temperatuurbereik waarin de Strada is ontworpen om te werken, 4 ° C-10 ° C is. Het heeft een enkel winddicht paneel aan de voorkant van schouder tot taille met een glanzende buitenste structuur en zachte, geborstelde binnenkant. De kraag, zijpanelen en schouderpanelen zijn ook gemaakt van deze stof, terwijl de achterkant is gemaakt van een veel stretcher, lichter, ademend materiaal met een grote, reflecterende 'A'-transfer in het midden onderaan.

  De rits heeft een beschermende flap erachter en een 'garage' bovenaan om hem uit de buurt van de huid te houden.


  TEXT_NEWS_ARCHIVE_LINK