• Goedkope Fiets kleding Koop gratis verzending
 • HEADING_TITLE

  DINSDAG 17 APRIL, 2018 | TEXT_NEWS_RSS_FEED

  TEXT_ARTICLE_BY_LINE | TEXT_POST_COMMENT_2

  Ik reisde onlangs naar Verona om deel te nemen aan de Eddy Merckx Gran Fondo. Voor degenen die nog geen Europese Gran Fondo hebben gedaan, zijn er verschillende belangrijke dingen die hen onderscheiden van de sportievelingen die je kent en die waarschijnlijk in het VK zijn gereden.

  Ten eerste zijn het races. Huidige professionals, semi-professionals en gepensioneerde professionals nemen allemaal de startlijn in een poging belangrijke geldprijzen te winnen.

  Ten tweede lijken de meeste rijders tubulaire banden te rijden en hebben ze 4% lichaamsvet. Ten derde is de kleding die mensen dragen anders.

    Dus hoe groot is Alé? De cijfers zijn nogal indrukwekkend. Barbara Armigliato, hoofd van de exportklantenservice van Alé, legde uit dat het bedrijf gemiddeld 2500 kledingstukken per dag produceert. Dat zijn maar liefst 75.000 stuks per maand.

  Als Alé zo groot is, hoe is het dan relatief onbekend in het VK? Het merk Alé werd pas in 2013 gelanceerd, maar daarvoor had het moederbedrijf, APG, al sinds 1986 kleding vervaardigd voor vele andere kledingbedrijven.

  APG is groot en bezit ook DMT-schoenen en Cipollini-fietsen, waarvan de fabrieken naast de gebouwen van Alé liggen. Naast het maken van kleding van andere mensen, heeft APG besloten om zich in een eigen fabriek te vestigen, en dat merk is Alé.











  TEXT_NEWS_ARCHIVE_LINK