• Goedkope Fiets kleding Koop gratis verzending
 • HEADING_TITLE

  ZONDAG 25 MAART, 2018 | TEXT_NEWS_RSS_FEED

  TEXT_ARTICLE_BY_LINE | TEXT_POST_COMMENT_2

  Mensen waren niet ontworpen om fietsen te berijden; om te beginnen waren we gemaakt om onze voeten op de grond te hebben. Fietsen verandert de gewichtsverdeling volledig door je spieren en wervelkolom, maar buigt ook de rug en nek in een onnatuurlijke positie.

  Vooral de nek moet compenseren, zodat u kunt zien waar u naar toe gaat. In een slechte rijpositie kan dit behoorlijk extreem zijn; zoals staan ​​en urenlang staren in de ruimte; het is geen wonder dat nekspieren vermoeid en geïrriteerd kunnen raken.

  Als je last hebt van een paar probleempjes en pijn op lange ritten, is de kans groot dat ze gemakkelijk kunnen worden verholpen met positie-aanpassingen, lang voordat ze een uit de hand gelopen probleem worden.

  Aan de positieve kant - het is onwaarschijnlijk dat je zaak zo slecht is als die van Michael Shermer. Tijdens het aanpakken van de zware 3.000 mijl, Race Across America, werden de nekspieren van Shermer zo uitgeput dat ze gewoon faalden en hij zijn hoofd helemaal niet meer kon ophouden. Zijn team moest een geïmproviseerde beugel uit bungeekoorden bouwen om zijn hoofd in een positie te houden die hem in staat stelde om te zien waar hij heen ging, om hem in staat te stellen naar de finish te rijden.

  Een extreem voorbeeld inderdaad, in de mate dat 'Shermer's Neck' nu een officieel erkende term is die wordt gebruikt om deze kwaal te beschrijven. Preventie: uw positie

  Gelukkig is het menselijk lichaam uiterst veelzijdig en met enige aandacht voor positie, door correcte fietsafmetingen en -opstelling, zou fietsen een comfortabele en pijnvrije ervaring moeten zijn. Laten we niet vergeten dat fietsen een van de meest 'lichaamsvriendelijke' vormen van lichaamsbeweging is.

  De video hierboven toont enkele oefeningen die kunnen helpen bij het behandelen en voorkomen van nekpijn, van de fiets. Maar het is vrij duidelijk dat uw rijpositie rechtstreeks van invloed is op de uitlijning van uw nek en wervelkolom, met name uw stuurpositie en opstelling zijn cruciaal.

  Het wijzigen van uw stuurpositie om problemen te voorkomen of te corrigeren, is heel eenvoudig omdat wijzigingen in dit gedeelte van de fiets eenvoudig kunnen worden bereikt zonder dat u veel mechanische kennis nodig hebt. Er kunnen snel en relatief goedkoop wijzigingen aan de fiets worden aangebracht met een bijna onmiddellijk hersteleffect.  TEXT_NEWS_ARCHIVE_LINK