• Goedkope Fiets kleding Koop gratis verzending
 • HEADING_TITLE

  DONDERDAG 23 AUGUSTUS, 2018 | TEXT_NEWS_RSS_FEED

  TEXT_ARTICLE_BY_LINE | TEXT_POST_COMMENT_2

  De RBX Dri-Release Merino-trui heeft een klassieke pasvorm, wat betekent dat hij niet te strak en niet te slordig is, conform een standaard maat voor de fietsindustrie Klein en passend bij mijn normale, maar rondborstige body van maat 10. De armen zijn kort met geen irriterende siliconen of strakke zomen, en de hals is hoog, maar echt comfortabel.

  De zakken waren gemakkelijk te bereiken met elastische boorden aan de bovenkant van de zak om de inhoud te beschermen, en de waterdichte zak met rits was een welkome toevoeging om mijn (kleine) iPhone op te bergen en geld weg te halen van zweet.

  De heldere kleur en de reflecterende strips aan de zijkanten en langs de rug waren uiterst effectief om me zichtbaar te maken op de weg. In combinatie met de mogelijkheid voor Merino om zich snel af te drogen en niet stinkende te ruiken, zou dit een ideale trui zijn voor heldere ochtendritjes.

  De trui verloor merken door iets warmer te zijn dan de mesh-alternatieven, en omdat ze dun genoeg waren om mijn BH te zien.


  TEXT_NEWS_ARCHIVE_LINK