• Goedkope Fiets kleding Koop gratis verzending
 • HEADING_TITLE

  VRIJDAG 30 MAART, 2018 | TEXT_NEWS_RSS_FEED

  TEXT_ARTICLE_BY_LINE | TEXT_POST_COMMENT_2

  OOK HIGH TECH DAT JE FIETS. Wanneer het over volledig lichaamsgebruik gaat, begrijpen sommigen alleen spierwerk. Voor X-BIONIC® is het meer dan dat. Hoe gecondenseerde energie te gebruiken in het zweet? Hoe de zuurstof- en voedingsstoftoevoer te verbeteren met gerichte compressie? Bionic Science heeft veel antwoorden te bieden. Met het X-BIONIC® for Automobili Lamborghini Bike-shirt kun je ervan genieten. Vier sleuteltechnologieën voor de toekomst van functionele kleding zijn er. Als het gaat om het verbeteren van uw prestaties, waarom niet profiteren van de beste?

    technologieën:

    3D-BionicSphere®-systeem op de borst

    AirComPlex Zone

  144 m² isolerend oppervlak. Op het niveau van de solar plexus, die onder de 12e borstwervel ligt, kruisen belangrijke zenuwvezels van de verschillende organen elkaar. Hier gaat de informatie over die het welzijn van de mens beïnvloedt. De Energy Accumulator® EVO beschermt dit kwetsbare gebied met speciale kanalen. Als het koud is, is ingesloten warme lucht de perfecte isolatie. Wanneer de man fysieke inspanningen levert, behandelt deze structuur overtollig zweet om de buik een aangenaam verfrissend gevoel te geven.

    Aktiv-Bund®

  Goede ondersteuning zonder wegglijden of comprimeren.

    3D-BionicSphere®-systeem aan de achterkant

  Zorgt voor effectieve ventilatie met snelle afvoer van vocht. Bij afwezigheid van transpiratie isoleren de luchtholtes die in de golfstructuur zijn geplaatst, tegen de kou.

    DE TRICK®

  THE TRICK® is een gewaagde manier om uw lichaamstemperatuur te regelen. Speciale structuren langs de wervelkolom bedriegen de warmtevoelers en beginnen eerder met het verdampingskoelingproces. Als gevolg daarvan houdt je lichaam een ​​optimale temperatuur langer vast.

    SweatTraps®

  Neem zweet voordat je het voelt. Het zweet wordt gevangen en verdampt met behulp van de dynamica van warmte. Een dunne film van transpiratie, niet waarneembaar, wordt bewaard om de huid op te frissen.  TEXT_NEWS_ARCHIVE_LINK